Wat thuis niet mag, kan tijdens het jaarlijkse kerstballen-schieten van HBV Ontspanning wel: echte kerstballen stuk schieten. De blazoenen waren door Koos en Jac weer mooi opgemaakt. Nadat de jeugd een eerste ronde langs de blazoenen had gemaakt (geschoten), schoven ook de andere leden in. In totaal zo’n 25 schutters. De schutter, die na 2 ronden de meeste punten haalt, krijgt de titel ‘Beste Bal’ mee en diegene die de meeste kerstballen stuk schiet de titel ‘Beste Ballenschutter’.

Bij de jeugd werd Mike Brunenberg ‘Beste Bal Jeugd’ en Tobias van Eijsden ‘Beste Ballenschutter Jeugd’.

Bij de senioren was trainer Thieu ‘Beste Bal’ en Koos van Lieshout ‘Beste Ballenschutter’.

Eenieder ging met een ‘HBV Ontspanning – Kerst 2023’-kerstbal naar huis. De foto is gemaakt door Con Cathalina. Bedankt!

Categorie├źn: Recreatief