We kijken weer terug op een gezellig jeugdkamp regio 115. Dit jaar als thema PIRATEN

                                              

ingezonden stukje door Max en Bastiaan

Jeugdkamp 2 sept – 4 september 2022

Dag 1:

Vrijdag avond begon het kamp. Na aankomst werden alle slaapplekken klaargemaakt en gingen we samen eten. We vonden het leuk om weer bekenden te zien van vorig kamp en de Jeugddag. We werden in 4 groepen verdeeld. Na het avondeten gingen we naar het bos levend stratego spelen. Na de stratego gingen we bij het kampvuur zitten om de avond goed af te sluiten met lekkere frikandellen.

Dag 2:

We begonnen de ochtend met ontbijt. Na het ontbijt gingen we 3 versies van handboogschieten doen: run archery, 3d schieten, en verschillende afstanden schieten. In de middag gingen we bij de IJzeren Man zwemmen. In de avond kwam er een frietkar om de frietjes te brengen, lekker! Na het eten begon de spooktocht. Voor veel kinderen was het een nachtmerrie, voor ons ook! Toen zaten we alweer bij het kampvuur lekker frikandellen te eten.

Dag 3:

In de ochtend gingen we weer wat eten en daarna een piratenpuzzeltocht doen. Daar kon je een schat vol munten en chocolademunten mee vinden. Hierna gingen we weer lunchen en werd het tijd om alles op te ruimen. Toen dit klaar was kwam de prijsuitreiking. Bij iedere activiteit dit kamp konden we munten verdienen. De groep met de meeste munten was de winnaar. Onze groepen werden gedeeld tweede. Ondertussen waren onze ouders aangekomen en gingen we na een erg leuk kamp heel moe naar huis.

Categorieën: Laatste nieuws