Op 27 maart werd bij HBV Ontspanning het clubkampioenschap 2022 geschoten en gestreden om de titel ‘Koning’ en ‘Koningin’. Na 30 tellende pijlen was het spannend, omdat pas na afloop alle punten worden geteld door de jury. Uiteindelijk bleek John Driessen met 264 punten de winnaar. Hiermee prolongeert hij zijn Koning-titel.

Verrassend 2e werd jeugdlid Mike Brunenberg met 237 punten, waarbij hij Ronald van den Broek met 231 punten voor bleef. Mike werd met deze score ook Jeugdkampioen. Omdat hij bijna een vol punt boven zijn NHB-wedstrijdgemiddelde schoot, ging de prijs ‘hoogste boven NHB-gemiddelde ook naar Mike.

Bij de donateurs schoot Jac Kessels de meeste punten met 228 punten. Hij bleef Jac Beelen net een puntje voor.  

Max Barendregt werd in de categorie Donateurs Jeugd 1e en Ashley Liu 2e. Zij schoten op beiden op 18 meter.

Tijdens het wachten op de uitslag werd door de andere leden kennisgemaakt met het schieten met een kruisboog. Al met al een gezellige, sportieve middag.

Allemaal PROFICIAT!

  • foto Ans Cathalina
Categorieën: Laatste nieuws