In de afgelopen weken kwam de handboogsport meermaals in beeld tijdens de Olympische spelen. Het waren spannende wedstrijden, waarbij de Limburgers Gabriella Schloesser en Steve Wijler de eerste (zilveren) medaille voor Nederland wonnen tijdens deze spelen. Een prestatie die de leden van handboogvereniging Ontspanning zeker motiveert richting het nieuwe wedstrijdseizoen en het clubkampioenschap.


Handboogschieten is een sport voor iedereen. Bij handboogvereniging Ontspanning kan je recreatief schieten, maar ook onder professionele begeleiding trainen voor de wedstijden in de diverse competities van de handboogbond NHB.
Wil je zelf eens kennismaken met handboogschieten? Kom dan op zondagmiddag 12 september tussen 14:00 en 17:00 uur naar onze accommodatie op de Kemperveldweg 31.

We hebben bogen klaar staan en je kan –onder begeleiding direct aan de slag.

Mocht je 12 september niet kunnen, loop dan eens binnen op de dinsdagavond rond 19:30 uur of stuur een berichtje naar ontspanningtungelroy@hotmail.nl.
Op de websites van de handboogbond (www.handboogsport.nl) en handboogvereniging Ontspanning (www.hbvtungelroy.nl) vind je meer informatie over handboogschieten en kan je alvast inspiratie opdoen.

Categorieën: Laatste nieuws