Normaal wordt een seizoen afgesloten met koningsschieten na de laatste bondswedstrijd in maart. Helaas kon het toen geen doorgang vinden ivm Corona. Gelukkig zijn de regels iets versoepeld en werd besloten toch koningsschieten 2020 door te laten gaan in oktober. Een gezellige middag met een mooie opkomst en eenieder streed voor de hoogste podiumplek.

In de klasse Aspirant werd Mike Brunenberg 1ste. Michael Verkoulen werd 1ste bij de Junioren. Harry Stals mag zich hoogste donateur noemen. Koos van Lieshout schoot een hele mooie wedstrijd en won de beker hoogste boven het NHB-gemiddelde. Maud Terschure werd koningin van de vereniging. Bij de mannen werd het nog spannend. Met 7 punten verschil van de nummer 2 John Driessen werd Marlon Camp voor het tweede jaar op rij koning.

Iedereen een hele dikke proficiat.

  • Eerste wedstrijd van Max Barendregt
Categorie├źn: Laatste nieuws