Maud ter Schure deed mee aan deze wedstrijd. Hieronder haar verslag;

Op 22 december heb ik samen met de hout schutters van Sint Hubertus uit Stramproy aan een 3D wedstrijd in Lierop deelgenomen. We moesten vroeg opstaan, want de wedstrijd begon vroeg. We hadden in de ochtend koud weer, maar gelukkig geen regen. Wat later op de dag was het wel wat gaan regenen. We hadden onze pauzes zo ingedeeld, dat wij tijdens de harde buien binnen zaten. Toch hebben we het niet gered om helemaal droog te blijven. We hadden snel geschoten, dus we waren vroeg klaar. We waren vanwege de kou niet gebleven voor de prijsuitreiking.

Het schieten zelf ging niet zoals gehoopt, maar over het algemeen een geslaagde dag.

Uitslagen: http://www.boogwereld.nl/wp-content/uploads/2019/12/Uitslag_TeamBlackhawk_2019-zondag.pdf

Sfeerfilmpje en uitgezonden tijdens het jeugdjournaal (gemaakt tijdens deze wedstrijd) https://jeugdjournaal.nl/artikel/2315874-jacht-geopend-op-monsters-ennepdieren.html?fbclid= IwAR2vftePzMMo5FqFvhcSsuzkfX99O5R9yHtkkFneoT9_GT2-1aCj_a58Vkk