We kunnen weer terugkijken op een geslaagd kerstactiviteit. Enkele blazoenen hingen vol met kerstballen en deze wisten de schutters goed te raken.

Bij de jeugd werd er dit jaar gekozen voor tactisch schieten, waardoor er 2 ballen tegelijkertijd kapot vielen. Met 1 bal verschil won Maud en zij mag zich de beste kerstbalschutster van 2019 noemen. Marlon kreeg door de meeste punten aantal, de onderscheiding; de beste bal bij de jeugd.

Bij de senioren werd het nog spannend wie de beste kerstbalschutter zou worden. Ze deden niet voor elkaar onder en uiteindelijk werd besloten om dit jaar 3 schutters te onderscheiden met de beste kerstbalschutter 2019. John, Maurice en Ronald. Ronald kreeg door de meeste punten aantal, de onderscheiding; de beste bal bij de senioren.

Categorie├źn: Laatste nieuws